Mclaren Red Gold Dream e modifikuar nga zvicerianet perfundon ne Dubai

anliker_slr_dubai

Ne e dime qe mund te presim te papritura kur behet fjale per tregun e modifikimeve te makinave ne Lindjen e Mesme. Por kjo eshte dicka shume e jashtezakonshme. Nje pjese qe e ben kete makine akoma me interesante eshte se ajo eshte produkt i nje firme Zviceriane te modifikimit te makinave Ueli Anliker Design dhe prandaj ajo quhet
Anliker McLaren SLR 999 Red Gold Dream”.

Read more

Ekrani me i Madh ne Bote me LED do ndertohet ne Dubai

Shqip


Tameer Holding Kompania e Zhvillimit UAE ne Dubai do te Ndertoje Ekranin me LED me te madh ne bote te ndertuar ndonjehere.Ekrani do te vendoset ne ne nje ndertese komerciale ne lagjen MAJAN te Dubailand.
E quajtur “Podium” Ndertesa me kete ekran LED do te jete e para ne bote me lartesine 33-kate e cili do te jete e dukshme 1.5 kilometra larg.
Ideja e Tameer eshte dizenjuar nga ekspertet e teknologjise LED Dactronics dhe do te jete nje mjet i fuqishem per Publicitet, Mesazhe dhe Art.

Read more