Si te zgjedh nje televizor HD (High Definition)

Deshira per te blere nje televizor HD eshte bere pothuajse e parezistueshme tek te gjithe ne, duke marre parasysh dhe mundesine qe na ofron digitalb me kanalet e tij HD. Por cfare duhet te dime para se te bejme zgjedhjen e duhur.
Ne treg ka shume oferta per keto televizore dhe para se te beni zgjedhjen tuaj  duhet te dini qe ekzistojne dy kategori televizoresh HD:
televizor_hd
1) Televizoret HD READY te cilet kane dhe cmim me te lire se te tjeret, gjithashtu  kane rezolucion me te ulet ose HD 720 (1280×720).

2) Televizoret FULL HD jane me te miret po njekohesisht dhe me te shtrenjtet, ata kane formatin HD 1080 ose (1920×1080).

Read more

Ekrani me i Madh ne Bote me LED do ndertohet ne Dubai

Shqip


Tameer Holding Kompania e Zhvillimit UAE ne Dubai do te Ndertoje Ekranin me LED me te madh ne bote te ndertuar ndonjehere.Ekrani do te vendoset ne ne nje ndertese komerciale ne lagjen MAJAN te Dubailand.
E quajtur “Podium” Ndertesa me kete ekran LED do te jete e para ne bote me lartesine 33-kate e cili do te jete e dukshme 1.5 kilometra larg.
Ideja e Tameer eshte dizenjuar nga ekspertet e teknologjise LED Dactronics dhe do te jete nje mjet i fuqishem per Publicitet, Mesazhe dhe Art.

Read more