Panorama me e madhe ne bote paraqet Dubai-n

Me rreth 45 gigapixel kjo panorame eshte me e madhja ne bote. Kjo tregon se si dubai eshte nje qytet i ngritur nga shkretetira.

Panorama prej 45 GigaPixel eshte bere ne 23 Prill 2010 nga Gerald Donovan nga Godina Ubora Towers ne Business Bay, Dubai.
Atij ju deshen 4250 foto te bera me Canon 7D duke perdorur 100-400mm f4.5-5.6 zoom. Ai ndenji 3 ore e gjysem duke nxjerre fotografi ne mes te diellit me nje temprature 37ÂșC ne hije. Gerald tha se ne fund aparati fotografik Canon ishte shume i nxehte po ta prekje.
Klikoni me poshte per te pare Foton e stermadhe.
[Gigapan]

Kujdes se duke e afruar shume mund te shihni dhe nje vajze me bikini si tek fotoja me siper.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.