Harta e Kosoves

Ne kete faqe kam permbledhur disa nga hartat me te medhaja te Kosoves qe munda te gjej ne internet. Kto harta mund t’ju vine ne ndihme per qellime mesimi, turizmi, udhetimi, orjentimi ose thjesht kurioziteti. Kto harta mund te shkarkohen shume kollaj ne kompjuterin tuaj ne menyre qe ti keni kollaj per ti hapur ne cdo moment qe do t’ju duhen ose mund ti printoni dhe ti merrni me vete ne makine ne rast se keni vendosur te beni nje udhetim ne Kosove..

Harta Fizike e Kosovës

 Harta Fizike e Kosovës

 

Read more

Harta e Shqiperise

Ne kete faqe do te gjeni harta te ndryshme te Shqiperise te cilat mund ti perdorni per qellime studimi, per mesimin e lendes se gjeografise, per kuriozitete te ndryshme mbi vendndodhjen e qyteteve shqiptare, per qellime udhetimi dhe turizmi. Keto harta jane me cilesi te larte dhe mund ti shkarkoni per ti pasur ne cdo moment ne kompjuterin tuaj ose ti printoni me ploter dhe ti perdorni per mesimdhenie ose per zyra agjensish turistike.

Harta Fizike e Shqiperise

harta fizike e shqiperise

Read more