Femrat me te bukura te animuara me kompjuter

FEMRAT ME TE BUKURA TE ANIMUARA


femrat me te bukura
femrat me te bukura

Nje koleksion brilant i femrave me te bukura te animuara me kompjuter. Bera pak kerkim dhe krijova kete liste me fermat me te bukura te animuara qe munda te gjej ne internet.
Shpresoj qe do t’ju jape pak frymezim nese merreni me dizejim.

Shumica e ketyre imazheve jane bere duke perdorur programe dizenjimi 3D por ka disa qe jane pikturuar me adobe photoshop dhe painter.
Nese ju pelqejne mos nguroni te na lini ndonje koment ose ti shperndani ne facebook keto foto fantastike.

Read more