Agjensia Funerale – Kamera e Fshehte me Idjote ne Bote

Kamera e fshehte me idjote dhe me e frikshme qe mund ti behet nje njeriu, Pavarsisht kesaj ne syte e ne shikuesve ajo tmerresisht humoristike. Kamera eshte xhiruar ne brazil ku nje agjensi funerale kerkon te punesoje punonjes per ti bere makjazh te vdekurve. Shikojeni c’fare ndodh me tej….

Read moreAgjensia Funerale – Kamera e Fshehte me Idjote ne Bote