Fjalor Anglisht Shqip Online
Twitter
Facebook

Fjalor Italisht Shqip

Si funksionon ky fjalor Italisht-Shqip?

Fjalori i meposhtem Italisht Shqip ka disa menyra ne te cilat mund te perdoret.

Menyra e Pare: Fjalen ose fjaline qe doni te perktheni shkruajeni ne kutine bosh ne te majte te ketij fjalori dhe ajo do te perkthehet menjehere ne gjuhen Italjane.

come stai Fjalor Italisht Shqip

Menyra e Dyte: Selektoni fjalen, fjaline ose paragrafin qe doni te perktheni ne italisht (shtypni butonin e djathte te mousit dhe tek menuja qe shfaqet shtypni komanden Copy), pas kesaj shkoni tek kutia e majte bosh e fjalorit dhe shtypni CTRL+V (njeheresh) ose perseri me butonin e djathte te mousit shtypni komanden Paste, menjehere fjala, fjalia ose paragrafi do te perkthehen ne Italisht.

Menyra e Trete: Me ane te kesaj menyre mund te perktheni faqe interneti te plota, nqs keni gjetur nje artikull ne Italisht dhe doni ta perktheni ne shqip mjafton te kopjoni URL ose adresen e faqes te cilen doni te perktheni dhe ta vendosni ne kutine e majte te fjalorit italisht shqip me pas shtypni butonin translate dhe faqja do te perkthehet ne shqip duke ruajtur strukturen dhe fotot.

fjaloritalishtshqip Fjalor Italisht Shqip


Leave a Reply

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.