Antivirus Falas – Programet me te Mire te Antiviruseve

Programi Antivirus siguron nje mbrojtje esenciale te kompjuterit tuaj nga nje mori virusesh si: trojan, worm, spyware, adware, dialer, keylogger dhe rootkit. Me pare Programet Antivirus thjesht zbulonin viruset, programet Spyware Removers zbulonin vetem spyware, ndersa ne ditet e sotme kufiri midis ketyre 2-programeve eshte i paqarte. Pjesa e me madhe e Antiviruseve jane ne … Read more

Ninite Instalon Programe falas per windows ne menyre Automatike

Nqs jeni duke kaluar nga Windows Xp ne Vista ose ne Windows 7 ose thjesht keni bere nje format te kompjuterit tuaj ju do te harxhoni nje kohe te konsiderueshme për te gjetur dhe instaluar programet tuaja te preferuara ne internet duke shtypur butonin next me qindra here. Vetem nqs perdorni sherbimin e faqes “Ninite” mund tja hiqni vetes tere kete pune thjesht duke zgjedhur programet e tua te preferuara ne kete faqe dhe ti instaloni te gjitha pernjehersh ne menyre automatike.

Read more