Si te zgjedh nje televizor HD (High Definition)

Deshira per te blere nje televizor HD eshte bere pothuajse e parezistueshme tek te gjithe ne, duke marre parasysh dhe mundesine qe na ofron digitalb me kanalet e tij HD. Por cfare duhet te dime para se te bejme zgjedhjen e duhur.
Ne treg ka shume oferta per keto televizore dhe para se te beni zgjedhjen tuaj  duhet te dini qe ekzistojne dy kategori televizoresh HD:
televizor_hd
1) Televizoret HD READY te cilet kane dhe cmim me te lire se te tjeret, gjithashtu  kane rezolucion me te ulet ose HD 720 (1280×720).

2) Televizoret FULL HD jane me te miret po njekohesisht dhe me te shtrenjtet, ata kane formatin HD 1080 ose (1920×1080).

Read more