Harta e Shqiperise

Ne kete faqe do te gjeni harta te ndryshme te Shqiperise te cilat mund ti perdorni per qellime studimi, per mesimin e lendes se gjeografise, per kuriozitete te ndryshme mbi vendndodhjen e qyteteve shqiptare, per qellime udhetimi dhe turizmi. Keto harta jane me cilesi te larte dhe mund ti shkarkoni per ti pasur ne cdo moment ne kompjuterin tuaj ose ti printoni me ploter dhe ti perdorni per mesimdhenie ose per zyra agjensish turistike.

Harta Fizike e Shqiperise

harta fizike e shqiperise

Harta Politike e Shqiperise

harta politike e Shqiperise

Harta e Qyteteve dhe Fshatrave Shqiptare

Harta e Qyteteve dhe Fshatrave Shqiptare

Harta Rrugore dhe Administrative e Shqiperise

harta rrugore dhe administrative e Shqiperise

Harta e Shqiperise Google Maps

Harta e Shqiperise Google maps

2 thoughts on “Harta e Shqiperise”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.