Harta e Shqiperise

Ne kete faqe do te gjeni harta te ndryshme te Shqiperise te cilat mund ti perdorni per qellime studimi, per mesimin e lendes se gjeografise, per kuriozitete te ndryshme mbi vendndodhjen e qyteteve shqiptare, per qellime udhetimi dhe turizmi. Keto harta jane me cilesi te larte dhe mund ti shkarkoni per ti pasur ne cdo moment ne kompjuterin tuaj ose ti printoni me ploter dhe ti perdorni per mesimdhenie ose per zyra agjensish turistike.

Harta Fizike e Shqiperise

harta fizike e shqiperise

Read more