Fjalor Italisht Shqip

Si funksionon ky fjalor Italisht-Shqip?

Fjalori i meposhtem Italisht Shqip ka disa menyra ne te cilat mund te perdoret.

Menyra e Pare: Fjalen ose fjaline qe doni te perktheni shkruajeni ne kutine bosh ne te majte te ketij fjalori dhe ajo do te perkthehet menjehere ne gjuhen Italjane.

Menyra e Dyte: Selektoni fjalen, fjaline ose paragrafin qe doni te perktheni ne italisht (shtypni butonin e djathte te mousit dhe tek menuja qe shfaqet shtypni komanden Copy), pas kesaj shkoni tek kutia e majte bosh e fjalorit dhe shtypni CTRL+V (njeheresh) ose perseri me butonin e djathte te mousit shtypni komanden Paste, menjehere fjala, fjalia ose paragrafi do te perkthehen ne Italisht.

Menyra e Trete: Me ane te kesaj menyre mund te perktheni faqe interneti te plota, nqs keni gjetur nje artikull ne Italisht dhe doni ta perktheni ne shqip mjafton te kopjoni URL ose adresen e faqes te cilen doni te perktheni dhe ta vendosni ne kutine e majte te fjalorit italisht shqip me pas shtypni butonin translate dhe faqja do te perkthehet ne shqip duke ruajtur strukturen dhe fotot.

Fjalor Italisht Shqip

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.