Se shpejti ne treg Samsung Galaxy S6 Smartphone

Samsung ka derguar tashme ftesat per eventin e 1 Marsit 2015, ne te cilin pritet te prezantohet smartphone-i i ri Samsung Galaxy S6.
Smartphone-i Galaxy S ka qene nje sukses i padiskutueshem i Samsung ne keto 6 vitet e fundit.
Por nderkohe qe rritet konkurenca, edhe tregu i shitjes per Galaxy S ka ardhur duke u zvogeluar. Fitimi i kompanise ka rene me 27 % ne tremujorin e fundit dhe kjo kryesisht prej renies qe kane pesuar shitjet e smartphone-ve.
Edhe pse Samsung-u ngelet marka me e shitur e smartphone-ve ne gjithe boten kjo renie e shitjeve ka sherbyer si kembane alarmi per kompanine.
Galaxy S6 pritet te jete shume ndryshe nga modelet e vjetra. Samsung nuk e ka ndryshuar shume design e telefonit te saj me te shitur Galaxy S3 qe nga viti 2012.

galaxy-s6-concepy

Me poshte do te lexoni 6 gjerat qe priten te anuncohen per Galaxy S6 gjate eventit qe do mbahet ne Barcelone me 1 mars:

1. Design me i mire.
Jashte materiali plastik, metali eshte me modern. Seria Galaxy ka qene kritikuar per kapakun e tyre plastik nderkohe qe tendenca po shkon drejt materialeve me te bukura, me luksoze, me te shkelqyeshme.

Read more

Del ne Treg Samsung Galaxy S4

galaxy s4 ne krahasim me galaxy s3

Pasi ka shitur miljona kopje te Galaxy S3, Samsung ka vemendjen e te gjithe botes tashme me syte e fiksuara tek launchimi i Galaxy S4. Ku ndryshon Samsung Galaxy S4 nga S3 dhe a ka bere Samsung ndryshimet e mjaftueshme tek ky smart phone qe ti beje njerzit te kalojne tek S4. Le te shikojme me Poshte se si opsionet e te dy Galaxy-ve krahasohen me njeri tjetrin.

Read more