Se shpejti ne treg Samsung Galaxy S6 Smartphone

Samsung ka derguar tashme ftesat per eventin e 1 Marsit 2015, ne te cilin pritet te prezantohet smartphone-i i ri Samsung Galaxy S6.
Smartphone-i Galaxy S ka qene nje sukses i padiskutueshem i Samsung ne keto 6 vitet e fundit.
Por nderkohe qe rritet konkurenca, edhe tregu i shitjes per Galaxy S ka ardhur duke u zvogeluar. Fitimi i kompanise ka rene me 27 % ne tremujorin e fundit dhe kjo kryesisht prej renies qe kane pesuar shitjet e smartphone-ve.
Edhe pse Samsung-u ngelet marka me e shitur e smartphone-ve ne gjithe boten kjo renie e shitjeve ka sherbyer si kembane alarmi per kompanine.
Galaxy S6 pritet te jete shume ndryshe nga modelet e vjetra. Samsung nuk e ka ndryshuar shume design e telefonit te saj me te shitur Galaxy S3 qe nga viti 2012.

galaxy-s6-concepy

Me poshte do te lexoni 6 gjerat qe priten te anuncohen per Galaxy S6 gjate eventit qe do mbahet ne Barcelone me 1 mars:

1. Design me i mire.
Jashte materiali plastik, metali eshte me modern. Seria Galaxy ka qene kritikuar per kapakun e tyre plastik nderkohe qe tendenca po shkon drejt materialeve me te bukura, me luksoze, me te shkelqyeshme.

Read more