BMW 750Li e vitit 2009

Vjeshten e kaluar kur ne Paris Motor Show u prezantua BMW 7, BMW 5 mbante rekordin e shitjeve per BMW.Megjithese seria e 7 shenoi nje moment historik ne departamentin e shitjeve , dizenjimi I saj ishte kritikuar ne prezantimin e vitit 2001. Nese nga jashte nuk ishte mjaft sulmuese (per disa) BMW e re me sistem iDrive beri qe te merziten shume recensues dhe pronare.

BMW 2009
Per 2009 thuhet se BMW planifikon te shfaqe brezin e katert te mrekullive te saj . Nderkohe qe asgje nuk eshte me subjektive se sa stilimi , kontrolli ka nje ndikim ne eksperiencen e pergjithshme.

Read more