iPhone 5 do te dale ne shitje ne me shume se 50 Shtete kete muaj perfshi dhe Shqiperine

Apple do ta dyfishoje numrin e shteteve ne te cilat do te behet e mundur dalja ne treg e iPhone 5. Apple njoftoi te henen se iPhone 5 do te dale ne shitje ne Korene e Jugut kete te premte, dhe do te vije ne me shume se 50 Shtete te tjera deri ne fund te muajit Dhjetor. Iphone 5 doli zyrtarisht ne shitje ne USA dhe ne disa shtete te tjera ne 21 shtator 2012 dhe per momentin eshte ne shitje ne 47 shtete perreth botes. Kjo dalje e pershpejtuar e iPhone 5 kete muaj do ta beje Apple te mbaje premtimin e dhene me pare per ta nxjerre smartphonin ne shitje ne 100 shtete deri ne fund te vitit 2012.

iPhone5 del ne shqiperi zyrtarisht

Lajmi per kete dalje ne treg ne keto shtete vjen ne nje kohe kur furnizimet me iPhone 5 me ne fund jane duke arritur te kapin kerkesen e larte per kete telefon. Koha e postimit per iPhonin ne USA ka rene ne nje jave tashme, nje kohe relativisht e ulet kur e krahason me 2-3 jave qe duheshin para dy muajsh per ta postuar.

Read more

Shfaqet iPhone 3G S : 199$ 16GB, 299$ 32GB,19 Qershor

Sic dhe ishte parashikuar Apple shfaq nje iPhone te ri tek WWDC (World Wide Developers Converence), Iphone i ri quhet ” Iphone 3GS” dhe “S-ja” do te thote shpejtesi. Megjithese duket pothuajse i njejte me Iphone 3G ai eshte shume me i shpejte, disa opsione jane deri ne 4 here me te shpejta.6-08-09iphone3gspressd

Shpejtesia e transmetimit te dhenave eshte rritut ne 7.2 Mbps HSDPA, kamera tani eshte 3 megapiksel nga 2 qe ishte tek iphone i vjeter, me autofokus me prekje dhe auto white balance — dhe sic pritej tani suporton regjistrim videoje me 30 fps (frame per second) VGA dhe opsione te editimit te videos.

Read more