Shfaqet iPhone 3G S : 199$ 16GB, 299$ 32GB,19 Qershor

Sic dhe ishte parashikuar Apple shfaq nje iPhone te ri tek WWDC (World Wide Developers Converence), Iphone i ri quhet ” Iphone 3GS” dhe “S-ja” do te thote shpejtesi. Megjithese duket pothuajse i njejte me Iphone 3G ai eshte shume me i shpejte, disa opsione jane deri ne 4 here me te shpejta.6-08-09iphone3gspressd

Shpejtesia e transmetimit te dhenave eshte rritut ne 7.2 Mbps HSDPA, kamera tani eshte 3 megapiksel nga 2 qe ishte tek iphone i vjeter, me autofokus me prekje dhe auto white balance — dhe sic pritej tani suporton regjistrim videoje me 30 fps (frame per second) VGA dhe opsione te editimit te videos.

Read more