iPhone 5 do te dale ne shitje ne me shume se 50 Shtete kete muaj perfshi dhe Shqiperine

Apple do ta dyfishoje numrin e shteteve ne te cilat do te behet e mundur dalja ne treg e iPhone 5. Apple njoftoi te henen se iPhone 5 do te dale ne shitje ne Korene e Jugut kete te premte, dhe do te vije ne me shume se 50 Shtete te tjera deri ne fund te muajit Dhjetor. Iphone 5 doli zyrtarisht ne shitje ne USA dhe ne disa shtete te tjera ne 21 shtator 2012 dhe per momentin eshte ne shitje ne 47 shtete perreth botes. Kjo dalje e pershpejtuar e iPhone 5 kete muaj do ta beje Apple te mbaje premtimin e dhene me pare per ta nxjerre smartphonin ne shitje ne 100 shtete deri ne fund te vitit 2012.

iPhone5 del ne shqiperi zyrtarisht

Lajmi per kete dalje ne treg ne keto shtete vjen ne nje kohe kur furnizimet me iPhone 5 me ne fund jane duke arritur te kapin kerkesen e larte per kete telefon. Koha e postimit per iPhonin ne USA ka rene ne nje jave tashme, nje kohe relativisht e ulet kur e krahason me 2-3 jave qe duheshin para dy muajsh per ta postuar.

Read more

iPhone 5 i zbllokuar del ne treg

Per te gjithe ata qe urrejne telefonat e bllokuar erdhi momenti per tu gezuar. Versioni i zbllokuar i iPhone 5 me ne fund del ne treg ne USA.
Te enjten ne mbremje, Apple ka perditesuar dyqanin e saj online per te ofruar nje version GSM te zhbllokuar te modelit te fundit iPhone. Por ne kete rast kjo pajisje vjen me nje cmim me te shtrenjte se sa ne versionet me kontrate te cilat kushtojne $199, $299 dhe $399 perkatesisht per versionet 16Gb, 32GB, dhe 64 GB.
Pra ne vesionin e zhbllokuar cmimet do te jene si me poshte:

iphone 5 i zhbllokuar del ne treg

  • $649 per versionin me memorje 16 gigabyte
  • $749 per versionin me memorje 32 gigabyte
  • $849  per versionin me memorje 64 gigabyte

    Read more