Keni veshtiresi per te zgjidhur problemat e matematikes? Photomath mund ti zgjidhe per ju.

Pse te lodheni per te zgjidhur ekuacione matematikore kur nje aplikacion ne celular mund te beje punen per ju. Nese jeni duke bere detyrat e matematikes dhe dikush apo dicka ju jep zgjidhjen a quhet ky kopjim?

Te gjithe kemi makina llogaritese ne celular por aplikacioni me i fundit Photomath i ben gjerat ne nje menyre tjeter? Duke instaluar Photomath ne celularin tuaj ju mjafton vetem te drejtoni kameren e smartphone-t drejt problemit matematikor qe duhet te zgjidhni dhe ne pak sekonda do te merrni pergjigjen e sakte.

Photomath eshte falas dhe mund ta gjeni ne itunes dhe ne telefonat windows.
Besojme shume shpejt do te gjendet nje zgjidhje e ngjashme edhe per telefonat Android. Nderkohe po punohet dhe fjalet jane qe ne fillim te vitit 2015 do mund te perdoret edhe per smartphone-t Android.
Ky aplikacion perdor kameren e smartphone-t tuaj per te skanuar problemin matematikor dhe me ane te njohesit te tekstit ju paraqet zgjedhjen e duhur.

Read more

A e Dinit Se Me Smartphonin Tuaj Mund Te Beni Gjera Te Cuditshme

Thone qe ne perdorim vetem nje perqindje shume te vogel te trurit tone, te kapacitetit te mushkerive dhe tashme NASA ka leshuar 3 smartphone ne hapsire qe te sillen si satelite. Kjo na con tek pyetja, mos po perdorim vetem nje perqindje te vogel te kapacitetit te telefonit tone? Me poshte do te lexoni disa gjera te cuditshme qe nuk e dinit qe mund ti benit nga telefoni juaj. Lironi gjithe potencialin e tij:

1. Perdorni telefonin tuaj si telekomande universale

Mundesia qe ju te humbisni telekomandat eshte e larte, por me probabilitet te madh ju keni telefonin afer gjate gjithe kohes. Prandaj RedEye mini nga ThinkFlood eshte i nevojshem. Me nje pajisje te vogel me infra te kuqe ju mund te kontrolloni disa pajisje nje heresh nga telefoni juaj. Ky aplikacion eshte kompatibel me sistemin operativ iOS.

 2. Perdorni telefonin tuaj si nivelues

Aplikacioni iHandy Level qe gjithashtu eshte falas ju lejon te varni pikturat, drejtoni raftet dhe te matni sakte kende te ndryshme.

Read more