A e Dinit Se Me Smartphonin Tuaj Mund Te Beni Gjera Te Cuditshme

Thone qe ne perdorim vetem nje perqindje shume te vogel te trurit tone, te kapacitetit te mushkerive dhe tashme NASA ka leshuar 3 smartphone ne hapsire qe te sillen si satelite. Kjo na con tek pyetja, mos po perdorim vetem nje perqindje te vogel te kapacitetit te telefonit tone? Me poshte do te lexoni disa gjera te cuditshme qe nuk e dinit qe mund ti benit nga telefoni juaj. Lironi gjithe potencialin e tij:

1. Perdorni telefonin tuaj si telekomande universale

Mundesia qe ju te humbisni telekomandat eshte e larte, por me probabilitet te madh ju keni telefonin afer gjate gjithe kohes. Prandaj RedEye mini nga ThinkFlood eshte i nevojshem. Me nje pajisje te vogel me infra te kuqe ju mund te kontrolloni disa pajisje nje heresh nga telefoni juaj. Ky aplikacion eshte kompatibel me sistemin operativ iOS.

 2. Perdorni telefonin tuaj si nivelues

Aplikacioni iHandy Level qe gjithashtu eshte falas ju lejon te varni pikturat, drejtoni raftet dhe te matni sakte kende te ndryshme.

Read more