Intel Core i7 975 Extreme Edition kurorezohet procesori me i shpejte ne bote per desktop

Sipas revistave online “Hot Hardware” dhe “Pc Perspective”, ProcesoriĀ CoreĀ i7 975 quad core (me kater berthama)
3.33 Ghz eshte procesori me i shpejte per desktop i prodhuar ndonjehere.Ai eshte 5% me i shpejte se kampjoni para ardhes Intel Core i7 965.
core-i7-975-cpu

Procesori eshte i pershtatshem per overclocking, deri tani eshte arritur qe ky procesor te shkoje deri ne frekuencen 4.1 Ghz dhe gjate ketij procesi pati vetem nje lekundje te vogel tensioni kur temperatura e tij kishte arritut 50 grade celcius duke perdorur ftohesin origjinal te Intel. Core i7 975 do te dale ne treg me nje cmim prej 999$ gje qe spjegon pse kompjuterat te konfiguruar per lojra me procesorin 975 kushtojne 8000$.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.