Windows 7 del ne shitje ne 22 Tetor

Pak a shume dihej qe versioni i ri i Windows do te dilte kete vjeshte, por tani data eshte e sakte: 22 tetor. Po,  e enjtja e katert e muajit te dhjete te ketij viti do te jete dita e pare qe konsumatoret mund te blene Windows 7.

win7_rc1_peek

Shpresojme qe ky te jete nje version me i mire se Vista dhe me Kompatibel.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.