Intel Core i7 975 Extreme Edition kurorezohet procesori me i shpejte ne bote per desktop

Sipas revistave online “Hot Hardware” dhe “Pc Perspective”, ProcesoriĀ CoreĀ i7 975 quad core (me kater berthama)
3.33 Ghz eshte procesori me i shpejte per desktop i prodhuar ndonjehere.Ai eshte 5% me i shpejte se kampjoni para ardhes Intel Core i7 965.
core-i7-975-cpu

Read moreIntel Core i7 975 Extreme Edition kurorezohet procesori me i shpejte ne bote per desktop