Reklama te cuditshme dhe humoristike

Ne kete postim vendosem te shfaqim disa reklama te kompanive te ndryshme qe jane njekohesisht sa te cuditshme dhe humoristike.

1)Reklama e Nike (Gara midis Cristiano Ronaldo dhe Bugatti Veyron, makina me e fuqishme ne bote).

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Tkoa204lmEc

per me shume kliko (Continue reading )

2) Reklama e Renault me te gjitha modelet e saj qe vallezojne nen tingullin e muzikes klasike

httpvh://www.youtube.com/watch?v=UwEQuu6o9_4&feature=related

3) Reklamat me humoristike per makinat

httpvh://www.youtube.com/watch?v=870TqORDZSs&feature=fvsr

4) Reklama e Pepsit

httpvh://www.youtube.com/watch?v=40DykbPa4Lc

5) Reklamat me te bukura te Super Bowl 2009 ne USA

httpvh://www.youtube.com/watch?v=BF3GrL8SD7U

Shpresojme t’ju bejne sado pak per te qeshur

1 thought on “Reklama te cuditshme dhe humoristike”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.