Fjalor Italisht Shqip

Si funksionon ky fjalor Italisht-Shqip? Fjalori i meposhtem Italisht Shqip ka disa menyra ne te cilat mund te perdoret. Menyra e Pare:¬†Fjalen ose fjaline qe doni te perktheni shkruajeni ne kutine bosh ne te majte te ketij fjalori dhe ajo do te perkthehet menjehere ne gjuhen Italjane. Menyra e Dyte:¬†Selektoni fjalen, fjaline ose paragrafin qe … Read more