Shkarko Falas 82 Programe (Open Source) Te mrekullueshme me ZeuApp

Nese po instaloni nje sistem te ri ose po ndihmoni shokun tuaj te kuptoje sa shume programe open source egzistojne, ZeuAPP eshte nje vegel instaluese portabel me rreth 100 software falas.

ZeuApp eshte nje tablo instalimi per 82 programe. Programet jane te kategorizuara sipas funksionit qe ato kryejne si psh: Djeges CD, Programe Office, Video, Audio, Internet, Lojra etj.

Poshte cdo kategorie jane vendosur Programet me logon perkatese dhe me nje buton “Download” per ti shkarkuar dhe me nje link per te marre me shume informacion ne faqen zyrtare te programit.

Shkarko ketu ZeuAPP

4 thoughts on “Shkarko Falas 82 Programe (Open Source) Te mrekullueshme me ZeuApp”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.