Fjalor Anglisht Shqip Online
Twitter
Facebook

Sony PSP Go shfaqet ne E3 — $249, pa disk UMD

press sony psp go 1 Sony PSP Go shfaqet ne E3    $249, pa disk UMD

Sony sapo shfaqi PSP Go tek panairi E3 i elektronikes. Versioni i ri i PSP Go ka nje ekran 3.8 inch, Bluetooth te brendshem dhe 16 GB memorje te brendshme, WiFi te brendshem ose internet wireless , tani eshte 50% me i vogel dhe 40% me i lehte se vesrioni origjinal PSP 1000, gjithe kjo kursim peshe mund te kete ardhur nga qe  nuk ka me drive per disk UMD.

Tani lojrat do te hapen nga karta e memrojes (Memory Stick Micro) ose nga Network-u i Playstation. Gjithesesi ky nuk eshte fundi i versionit klasik te PSP, Sony thote qe do ti nxjerre lojrat e reja edhe me disk UMD edhe online. Opsioni i muzikes per PSP eshte permiresuar me nje playlist automatike qe quhet “Sense Me” dhe gjithashtu po del dhe nje sherbim per te pare videot ne PSP.

press sony psp go 2 Sony PSP Go shfaqet ne E3    $249, pa disk UMD
Mos prisni qe heqja e diskut UMD te ule koston e PSP se re. PSP Go do te jete 249$ kur te dale ne treg ne Tetor te 2009 ne Amerikene e Veriut dhe ne Europe dhe 1 Nentor ne Japoni.
Shpresojme qe te dale sa me shpejte dhe per ne shqiperi per fansat e Playstation

press sony psp go 3 Sony PSP Go shfaqet ne E3    $249, pa disk UMD

press sony psp go 5 Sony PSP Go shfaqet ne E3    $249, pa disk UMD

psp go37 Sony PSP Go shfaqet ne E3    $249, pa disk UMD

 

 


Leave a Reply

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.