Fjalor Anglisht Shqip Online

iPhone tashme ofron komandat copy & paste

apple-2009-iphone

Mos u cudisni : Apple sapo beri te ditur se iPhone OS 3.0 do te mundesoje komandat kopjo dhe ngjit (copy and paste). Nje double click selekton automatikisht tekstin e deshiruar dhe sakaq ne ekran ju shfaqet nje shufer me butonat per komandat kopjo, prej dhe ngjit (copy, cut and paste). Me ne fund! Kjo gje funksionon per shumicen e aplikimeve perfshire ketu SMS dhe Safari dhe c’eshte me e bukura per te rikthyer veprimin e bere mund ta tundni telefonin (qe eshte quajtur ndryshe tunde per ta zhbere) dhe ne kete menyre ju shfaqet ne ekran nje kuti qe ju lejon te ribeni apo te riktheni veprimin e meparshem kopjo dhe ngjit. Eshte dicka teper interesante , e shpejte dhe finoke. Shyqyr me ne fund qe ja arritem kesaj dite!


One Response to “iPhone tashme ofron komandat copy & paste”

  1. agnesa says:

    hahhahahahhahahjahajjha jajajajjaj

Leave a Reply

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.