Everio X GZ-X900 prodhimi i ri nga JVC ben video me rezolucion 1080 piksel , foto me shume shkrepje 9 megapixel

jvc-everioVideokamera e re JVC ”Everio X’’ GZ –X900 eshte produkti me i shitshem dhe me i pelqyer : stil i mrekullueshem, specifika nga me te cuditshmet dhe efekte te vecanta der me sot. GZ-X900 eshte ripunuar ne linjen e re Everio nga JVC  ne nje forme te ngjashme me tullen ,nje tipar dhe forme e ngjashme kjo me prodhimet e videokamerave te dikurshme por JVC ben nje gershetim te kendshem te ketyre tipareve dhe kamera eshte dukshem teper kompakte.JVC perdori disa ”materiale premium’’ gjate ndertimit te kameres gje e cila me te vertete bie ne sy por ajo qe eshte teper ngacmuese eshte rezolucioni i larte deri ne 1080 piksel me 1000’’linja TV’’qe sherbejne si shembuj.Njesia gjithashtu punon si nje aparat fotografik me shume shkrepje me rezolucionin 9 megapiksel per 15 foto per sekonde dhe nje rezolucion prej 5.3 megapiksel per 60 shkrepje ne sekonde. Ajo qe na ben me te vertete per vete eshte xhirimi i ngadalesuar me 600 foto per sekonde i cili realizohet me nje rezolucion 640 x 72 . Fatkeqesisht asnje nga keto gjera teknologjike kaq te mira dhe te dashura per ne nuk gjenden lire: ”Everio X”do te shitet me nje numer te kufizuar ne qershor per rreth 1000$.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.