Makina me e re : Tata 2000 $. Automjeti Nano mbush rruget e Indise kete vere te nxehte.

tata-nano-car

Prodhimi i shumepritur nga automjetet Tata Nano pritet te mbushe rruget kete korrik. Makina Tata Nano do te beje buje ne treg pas prezantimit te saj vetem nje vit me pare. Sipas lajmeve me te fundit nga Reuters makina me e lire ne treg (qe kushton rreth 100,000 rupee, ose 1,980 dollare) pritet te jete gjeja me e nxehte kur te dale ne Indi pas disa muajsh. Ne te vertete jane shume porosi qe presin aprovimin per te poseduar kete makine. Pronaret e pare do te perzgjidhen krejt rastesisht nga kerkesat e rezervuesve nga datat 9 ne 25 prill. Eshte thene gjithashtu se nje variant evropian do te lancohet ne 2011 por nderkohe qe modeli amerikan eshte i mundshem , nuk ka nje date te caktuar fikse per lancimin e saj.Ju urojme shume fat qe te mund te beni tuajen sa me pare nje makine te tille dhe kur kjo gje te ndodhe presim fotot tuaja me padurim.

2 thoughts on “Makina me e re : Tata 2000 $. Automjeti Nano mbush rruget e Indise kete vere te nxehte.”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.