Agjensia Funerale – Kamera e Fshehte me Idjote ne Bote

Kamera e fshehte me idjote dhe me e frikshme qe mund ti behet nje njeriu, Pavarsisht kesaj ne syte e ne shikuesve ajo tmerresisht humoristike. Kamera eshte xhiruar ne brazil ku nje agjensi funerale kerkon te punesoje punonjes per ti bere makjazh te vdekurve. Shikojeni c’fare ndodh me tej….

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.