Damien Walters 2011 Show Akrobatik Ekstrem

Asgje nuk eshte e pamundur per Damien Walters, njeriun qe hidhet dhe ben akrobacira nga me te cuditshmet dhe me te rrezikshmet. Ai eshte bere i famshem nepermjet You Tube dhe qe nga ajo kohe ai punon me koordinatoret e Jackie Chan gje qe do te thote se jeta e tij ka marre nje rrjedhe … Read more