Damien Walters 2011 Show Akrobatik Ekstrem

Damien WaltersAsgje nuk eshte e pamundur per Damien Walters, njeriun qe hidhet dhe ben akrobacira nga me te cuditshmet dhe me te rrezikshmet.

Ai eshte bere i famshem nepermjet You Tube dhe qe nga ajo kohe ai punon me koordinatoret e Jackie Chan gje qe do te thote se jeta e tij ka marre nje rrjedhe krejt tjeter.
Nuk mungojne dhe incidentet e vogla ka pohuar Damien Walters per numrat dhe akrobacite qe ai performon si psh thyerje te gishtave, perplaseje e kokes pas betonit etj…

Por kjo eshte dicka e vogel perpara atyre hedhjeve dhe kercimeve dhe shfaqjesh qe ai ben. Ide te tmerrshme por qe jane realizuar aq bukur dhe duken per mrekulli ne video , pohon Walters.
Gjithcka eshte shume e bukur per t’u pare dhe shijuar por ju lutem mos provoni t’i beni keto ushtrime ne shtepi.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=zQgFxDSqft4

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.