Mercedes-Benz pergatitet per te lancuar Klasin B F-CELL ne fillim te vitit 2010

Ne prill Mercedes-Benz beri publike planet e veta per nismen e prodhimit te makinave me numer te kufizuar me hidrogjen.
Sipas prodhuesve te makinave gjermane 200 makina te tilla do te jene gati per lancim ne fillimin e vitit te ardhshem.

mb-f-cell-2

Modeli F-CELL me diferencial para bazohet ne Mercedes Klass B dhe ka nje motor elektrik 100 kW me cift rrotullues 214 lb – ft.

Read more