15 Faqet me te mira per te mesuar online FALAS

Nuk ka rendesi nese jeni 5 vjec apo 95 vjec, interneti ka shume mundesi per te ofruar. Sidomos kur behet fjale per edukimin, resurset e internetit jane te panumerta. Mbi te gjitha, shume faqe web-i me kualitet jane plotesisht falas. Nga historia deri te kodimi,nje edukim ekselent falas ju pret ne 15 faqet e web-it te listuara me poshte.

1. Coursera

Coursera-e1421802511804

 

Coursera.org eshte nje faqe web partnere me shume universitete dhe organizata neper bote. Kjo faqe ju sjell shumellojshmeri temash dhe prespektivash.. Coursera eshte mjet shume i fuqishem per edukimin online dhe perfshin gjithashtu kurse nga disa nga universitetet me te mira boterore. Coursera eshte shume e dobishme nese po kerkoni te studioni tematika te ndryshme ose nese deshironi kurse nga shkolla te ndryshme.

2. Khan Academy

Khan-Academy

Duke qene partnere me shume kolegje, akademia Khan ofron nje faqosje shume mire te organizuar dhe shume te dobishme. Duke u kujdesur per shume kurse ne internet, Akademia Khan ofron nje detajim mbreselenes rreth shume temave. Akademia Khan eshte lehtesisht e perdorshme dhe kjo ju lehteson akoma me teper edukimin e vazhdueshem.

3. Open Culture Online Courses

Open-Culture-Online-Courses-

 

Nese po perpiqeni te gjeni materialet qe ju nevojiten, provoni te hapni listat e kurseve online te Open Culture. Faqja permban rreth 1000 leksione,video apo incizime nga univerisitet ne gjithe boten. Kjo faqe permban shume materiale qe gjenden vetem ne faqet private te universiteteve, dhe jane shume mire te kategorizuara. Kjo do te thote se ju mund te gjeni qindra kurse universitare pa qene nevoja qe te kerkoni vecanerisht ne cdo faqe interneti individuale te universiteteve . Lista e Open Culture permban kurse nga Anglia, Australia, Wales dhe shume universitete shteterore amerikane. Pra mund te themi qe eshte nje resurs i dobishem per te gjetur kurse edukuese.

Read more