BMW Z4 e re e vitit 2010

BMW ka nxjerre ne internet fotot e Z4-es te ridizenjuar e cila do te shfaqet tek Auto Show i Detroid muajin tjeter, Z4-ra do te jete me dy versione SDrive30i dhe SDrive35i, makina eshte ridizenjuar komplet brenda dhe jashte.
bmw-z4-blu
Pervec motorrit te ri 3.0 litra, Z4-ra e re do te kete dhe nje numer te madh permirsimiesh mekanike duke perfshire ketu dhe opsionin e nje kutie shpejtesie me 7 marshe dhe dopjo freksion. Gjithashtu catia prej alumini dy pjeseshe qe hapet eshte nje opsion qe eshte huazuar nga BMW Z8. Fytyra e versionit te ri te Serise 7 eshte evidente sic jane dhe driatat e mbrapme te frymezuara nga seria 6.

Read more