Si te zhbllokosh iPhone 3G

Te gjithe e dime qe u desh shume kohe qe te dilte nje zhbllokues i mirfillte per iPhone 3G.Por tani iPhone 3G  fale punes se bere nga DEV-TEAM eshte i zhbllokueshem. Ata kane nxjerre versionin beta te software-it qe arrin te zhbllokoje iPhone 3G dhe e ben te perdorshem me cdo lloj karte sim ne mbare boten. Softweri ka arritur ne versionin V0.9.4 dhe do te thoja nje prove nuk do i bente keq askujt.

12-31-08-iphone3gunlock

linkun per te shkarkuar kete software mund ta gjeni tek blogu i Dev-Team

1 thought on “Si te zhbllokosh iPhone 3G”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.