Everio X GZ-X900 prodhimi i ri nga JVC ben video me rezolucion 1080 piksel , foto me shume shkrepje 9 megapixel

Videokamera e re JVC ”Everio X’’ GZ –X900 eshte produkti me i shitshem dhe me i pelqyer : stil i mrekullueshem, specifika nga me te cuditshmet dhe efekte te vecanta der me sot. GZ-X900 eshte ripunuar ne linjen e re Everio nga JVC  ne nje forme te ngjashme me tullen ,nje tipar dhe forme e … Read more