Cfare eshte twitter? Sipas nje studimi shumica e njerzve akoma nuk e dine

twitter

Mbase ne shqiperi ky sherbim eshte akoma i panjohur por duhet te theksojme se twitter eshte nje nga faqet me te fuqishme ne bote dhe hyn ne rangun e faqeve si facebook, youtube, myspace etj.

Gjithashtu sipas nje ankete amerikane doli se shumica e te anketuarve nuk shume idene se cfare ishte twitter, nga 2025 amerikane te pyetur thane se ata nuk dinin mjaftueshem per sherbimin qe te mund te komentonin per te.

Read moreCfare eshte twitter? Sipas nje studimi shumica e njerzve akoma nuk e dine