10 Gjera qe nuk i dinit per milioneret

Ne te gjithe kemi opinionin tone per milioneret dhe per te pasurit. Do te donim te sfidonim disa nga opinionet tuaja dhe tju tregonim disa gjera qe ndoshta nuk i dini rreth milionereve. Nuk behet fjale per fatin, jetesen luksoze apo lakmine. Behet fjale per te zhvilluar nje mendesi qe ju diferencon nga pjesa tjeter e njerezve.

milioner

1. Milioneret jane njerez shume punetore.

Sipas nje anketimi nga Spectrem, 94 % e milionereve thane qe puna ishte faktori numer nje per suksesin e tyre. Domethene ata kane punuar shume per te ngritur bizneset e tyre nga hici si: Sam Walton dhe Walmart, apo per krijimin e ideve te reja cdo dite si Steve Jobs dhe Apple.
Si ta vini ne veprim kete: Punoni shume nese doni te beheni milionere. Ju duhet ta pranoni dhe te jeni te gatshem te pervishni menget.

2. Shumica e milionereve jane bere vet te tille.

Ne ditet e sotme numri i milionereve qe e kane te trasheguar pasurine e tyre eshte rreth 18% dhe eshte nje shifer gjithnje ne renie. Shumica e milionereve kane filluar me shume pak dhe disa prej tyre kane lindur ne varferi ekstreme. Disa emra nder me te famshmit dhe me impresionuesit jane Carl Icahn, Larry Page dhe Jeff Bezos.
Si ta vini ne veprim kete: Mos e perdorni trashegimine e dikujt tjeter si justifikim per ate cka ju nuk mund ta beni vet. Shumica e milionereve i kane bere parate e tyre vet, kjo do te thote qe edhe ju mund te beni te njejten gje nese e ndani mendjen.

Read more