Pershpejtoni Navigimin ne Taskbar-in e Windows 7 me nje ndryshim ne Regjistrin e Windows

Pershpejtoni_Navigimin_ne_Taskbar-in_e_Windows_7

Taskbar-i i Windows 7 eshte padyshim nje shtese shume e mire qe i eshte bere windows 7, por nese ju keni me shume se nje dritare programi te hapur (psh: dy dritare internet exporer ose dy dritare Word-i) juve do t’ju duhet te klikoni dy here per te kaluar nga nje dritare tek tjetra ose do ju duhet ta mbani shigjeten e mouse-it siper per ta vajtur tek dritarja qe ju deshironi.

Me poshte do te spjegojme nje tekinke te thjeshte qe tju ndihmoje ta beni kete veprim me nje te klikuar te mouse-it. Dhe me besoni kjo do ju kurseje shume kohe dhe besdisje gjate punes tuaj ne kompjuter.

Read more