Fjalor Gjermanisht Shqip

Fjalor Gjermanisht Shqip

Kjo eshte faqja ku mund te beni Perkthim Gjermanisht Shqip.

Si funksionon ky fjalor?
Ka disa menyra qe mund te perdorni ne menyre qe te perktheni fjalet nga gjermanisht ne shqip me ane te ketij fjalori:

Menyra 1: Shkruani fjalen gjermanisht qe doni te perktheni ne kutine bosh ne te majte dhe fjala do te perkthehet menjehere ne Shqip ne kutine ne te djathte.

Menyra 2: Kjo menyre realizohet me ane te funksionit Copy – Paste, Me ane te kesaj menyre mund te perktheni pjese teksti ose pragrafe te plota nga Gjermanisht ne Shqip duke marre pjesen e tekstit nga dokumenti juaj ne kompjuter ose online dhe e beni Paste ate tek kutia ne te majte te fjalorit.

Fjalor Gjermanisht Shqip

Menyra 3: Kjo menyre ju mundeson perkthimin e faqeve te plota te internetit duke kopjuar URL ose adrsen e faqes qe doni ta perktheni dhe e vendosni ate ne kutine e majte te fjalorit pastaj shtypni butonin Translate dhe faqja do te perkthehet nga Gjermanisht ne Shqip ne menyre te menjihershme.

fjalor gjermanisht shqip

 

34 thoughts on “Fjalor Gjermanisht Shqip”

  1. Pershendetje kam nevoj per ndihmen tuaj
    A mund te me ndihmoni per gjuhen gjermane
    jam ne gjermani por gjuhen nuk mund ta mesoj

    Reply
  2. prsh. Kam ndjekur nje kurs 5 mujor te gjuhes gjermane por nuk kam pasur mundesi ta praktikoj, Doja te mesoja prap gjuhen me mire, me ndihmoni

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.