Kuriozitete nga Arti dhe Letersia

Picasso mund te lexonte perpara se te ecte dhe fjala e tij e pare ishte fjala laps ne Spanjisht. Sumerianet shpiken shkrimin ne shekullin e katert para Krishtit. Libri i pare historik , Historia e Madhe Universale u publikua nga Rashid-Eddin i Persise ne vitin 1311. Bibla eshte akoma libri me i shitur ne bote. … Read more