Keshilla Fotografish per Krishtlindjet dhe Vitin e Ri

Krishtlindjet po afrojne dhe ne te gjithe kerkojme te bejme foto sa me te bukura te pemes se Krishtlindjeve , dekorimeve te Krishtlindjeve dhe foto te familjareve apo miqve tane.
Ka shume mundesi per te fotografuar gjate kohes se Krishtlindjeve si psh hapja e dhuratave te Krishtlindjeve qe eshte nje moment emocionues sidomos per femijet. Ju mund te beni foto fantastike brenda ambjenteve te shtepive me te afermit tuaj apo edhe foto shume te bukura jashte ambjenteve te shtepive tuaja pasi atmosfera e Krishtlindjeve me dekorime dhe me drita eshte e mrekullueshme. Ju duhet vetem te jeni te pergatitur ne te dy rastet dhe me poshte jane disa nga keshillat te cilat do t’ju vijne ne ndihme.

Foto Femijesh Per Krishtlindje

1. Pergatisni pajisjet tuaja fotografike-nese mendoni se i keni te gjitha ne rregull ju sugjeroj qe ta kontrolloni edhe nje here per t’u siguruar.

  • Paketoni kameren
  • Karikoni baterine ( e mira do te ishte te kishit 2 te tilla )
  • Kontrolloni karten e memorjes dhe sigurohuni te keni mjaft memorje ose te blini 2 karta memorje
  • Merrni parasysh qe mund te mos kete drite mjaftueshem dhe mbase do t’ju duhet blici (kontrolloni qe funksionon ne rregull)
  • Nese do t’ju duhet te merrni nje tripod me vete dhe nuk mundeni dot te merrni nje te madh e te rende , sigurohuni te merrni nje te vogel e te manovrueshem,patjeter do t’ju duhet nje i tille.

    Read more