15 Gjerat me te Shtrenjta ne Bote

Ne kete artikull do te lexoni se si disa objekte kapin vlera te cuditshme ne momente te caktuara dhe hyjne ne listen e objekteve me te shtrenjta ne bote. Sende shume te vecanta dhe origjinale te cilat jane shitur me cmime marramendese neper ankande te ndryshme dhe jo vetem. 

15. Pianoja e kristalte

Pianoja e madhe prej kristali nga Heintzman doli ne ankand dhe u ble nga nje ofrues privat per 3.22 miljon dollare amerikane. Me kete piano ka luajtur pianisti i famshem Lang Lang gjate ceremonies se hapjes se lojerave Olimpike ne Bejing ne vitin 2008.

piano kristali

Read more