10 Jahtet Me Te Shtrenjte Ne Bote

Udhetimi me nje jaht eshte nje hobi per te pasurit, shume prej tyre jane te pajisur me shume detaje luksoze qe jane te veshtire per te gjetur edhe ne vilat me te shtrenjta.
Gara ndermjet te pasurve eshte qe te kene jahte me te kompletuar dhe kjo rrit çmimet ne menyre dramatike. Nga vendet per ulje per helikoptere tek pishinat me ngrohje dhe duke shkuar deri te nendeteset per te marre mysafiret per nje shetitje ne thellesine e detit.
Kjo ketu eshte nje pasqyre e detajuar e 10 jahteve me luksoze, me te pajisur dhe me te shtrenjte ne bote.

10. Tatoosh – 100 milion $ 

Tatoosh eshte nje prej 2 jahteve te Paul Allen, arrin gjatesine 91 metra dhe ne mes te opsioneve te shumta ka nje teater, nje pishine, nje baze uljeje per dy helikoptere dhe nje akuarium me karavidhe ne menyre qe ti kete ato gjithmone te gatshem per mysafiret. Me keto llukse eshte plotesisht ne perputhje me Olimpin e Mega-Yahteve.

vendi 10

9. Annaliesse – 103 milion 

Annaliesse mund te strehoje dhe te perkedhele me shume se 50 mysafire. Me 85 metrat e saj ne gjatesi ka nje banje, nje sallon bukurie, nje zone loje per femijet, nje biblioteke e pajisur mire dhe nje teater me nje ekran 100 polesh.

Read more