Anatomia e Trupit te Njeriut

Nje nga serviset qe Google mbylli si pjese e aplikacioneve te Google Labs ishte dhe Google Body Browser( Eksploruesi i Trupit). Ishte nje faqe e mire per studentet e anatomise dhe fiziologjise. Fatmiresisht jane disa faqe te tjera qe bejne te njejten gje qe bente Google Body Browser. Nje Alternative e tille eshte Healthline Body Maps Model.

Nje alternative tjeter me e kompletuar eshte Faqja e BioDigital Human.

anatomia e njeriutBioDigital Human ofron modele interactive 3 dimensionale te anatomise se njeriut. Ju mund te shfaqni ose te fshihni pamje te ndryshme te trupit te njeriut ne varesi te sistemeve te trupit te jeriut qe doni te shikoni. Psh Mund te shfaqni vetem nje ose te mbivendosni disa nga organet e njeriut ose sistemet e meposhtme te trupit te tij:
sistemin kockor, sistemin e tretjes, sistemi urinar,sistemi riprodhues,sistemin e frymemarrjes,sistemi endokrin, sistemin limfatik, sistemi nervor,sistemi kardiovaskular,sistemi i ligamenteve,sistemin muscular.

Read more