Kafshet me te medha ne bote

Kafshet me te medha ne bote

Eshte e pabesushme qe mund te ekzistojne kafshe kaq te medha. Ato kalojne madhesine e cdo kafshe te sojit te tyre dhe disa perej tyre mbajne dhe titullin e rekordit guines.

kafshet me te medha ne bote
kafshet me te medha ne bote

 

peshku me i madh ne bote
peshku me i madh ne bote
Kali me i madh ne bote
Kali me i madh ne bote
Breshka me e madhe ne bote
Breshka me e madhe ne bote
luanesha me e madhe ne bote
luanesha me e madhe ne bote
lopa me e madhe ne bote
lopa me e madhe ne bote
derri me e madh ne bote
derri me i madh ne bote
qeni me e madh ne bote
qeni me i madh ne bote
bretkosa me e madhe ne bote
bretkosa me e madhe ne bote
krokodili me e madh ne bote
krokodili me i madh ne bote
lepuri me i madh ne bote
lepuri me i madh ne bote
qeni me i madh ne bote
qeni me i madh ne bote
slamandra me e madhe ne bote
slamandra me e madhe ne bote
balena me e madhe ne bote
balena me e madhe ne bote
macja me e madhe ne bote
macja me e madhe ne bote
derri i eger me i madh ne bote
derri i eger me i madh ne bote
gjarpri me i madh ne bote
gjarpri me i madh ne bote

12 thoughts on “Kafshet me te medha ne bote”

  1. uuuaaauuu sa kafsh gjigande . me pelqyen shume por me shume me pelqeu krokodili,peshku,lepuri dhe derri I eger .sa I madh qe eshte

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.