Harta e Kosoves

Ne kete faqe kam permbledhur disa nga hartat me te medhaja te Kosoves qe munda te gjej ne internet. Kto harta mund t’ju vine ne ndihme per qellime mesimi, turizmi, udhetimi, orjentimi ose thjesht kurioziteti. Kto harta mund te shkarkohen shume kollaj ne kompjuterin tuaj ne menyre qe ti keni kollaj per ti hapur ne cdo moment qe do t’ju duhen ose mund ti printoni dhe ti merrni me vete ne makine ne rast se keni vendosur te beni nje udhetim ne Kosove..

Harta Fizike e Kosovës

 Harta Fizike e Kosovës

 

Harta Administrative e Kosoves

 Harta Administrative e Kosoves

 

 

Harta Topografike e Kosoves

Harta Topografike e Kosoves

Harta Rrugore e Kosoves

 Harta Rrugore e Kosoves

 

 

Harta Turistike e Kosoves

Harta Turistike e Kosoves.

 

 

 

 Nqs deshironi te shkarkoni hartat e shqiperise shkoni tek kjo faqe.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.