Dizenjo dhe Arredo Shtepine tende me Autodesk Homestyler

Nese planifikoni te rimodeloni ose te ri arredoni shtepine tuaj, Autodesk ju vjen ne ndihme me nje produkt fantastik qe sapo ka nxjerre online. Ai quhet Autodesk Homestyler dhe eshte mjet shume i mire per te ridizenjuar ose arreduar shtepine ose kopshtin tuaj.

Ai ofron mundesine qe me nje te rreshqitur te mousit te vendosni mure, dyert, dritare, shkalle spirale tavolina ne vizatimin tuaj. Ju mund ti eksportoni krijimet dizenjimet tuaja ose ti vendosni ne web sitin tuaj.

Autodesk Homestyler eshte falas, krijoni llogarine tuaj per ti ruajtur dezenjimet per perdorime te mevonshme.

Kliko me poshte per te provuar Autodesk Home Styler menjehere

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.